ivar-simastuen1sFullt hus for Ivar Simastuen på trekkspillkafe 6. mai 

Så var det duket for trekkspillkafe igjen og det var helt fullt i lokalet på Ullerål kirke. Med Ivar Simastuen som gjest var folk tidlig ute.

De første kom alt kl 16.30 og en halv time før konserten begynte var det helt fullt.

Trekkspillklubben åpnet med bl.a. Kroa march av Jacob Scharff og minnet om konserten den 26 oktober på byscenen. Det ble litt allsang med kjente melodier som Menuett i mai, Solskinn og sang, Kommer nå ledet av både Anita Hol og Erling Kleven.

Ivar Simastuen var dagens gjest og skuffet ikke sitt store publikum. Her kom kjente melodier som Brunen, Det er godt å kåmmå hematt, Lille vakre Anne, Spellmannsminner og flere. Til stor applaus kom også ekstranummeret, Med sommerregn i håret.

Trekkspillklubben har lagt opp et artig lite innslag med å spille en melodi på oppfordring og denne gangen ble det "Livet i Finnskogen". Og som musikalsk leder, Steinar Eriksen uttrykte det; "går detta gær'nt, så får vi selge spella". Det ble det ikke noe av, Livet i Finnskogen satt som ......

Tradisjonen tro så ble det servert kaffe og vafler og loddsalget stod til 19 i stil. Et fornøyd publikum gikk hjem etter 2 timer.