Steinar60L9. mai var dirigenten 60 år. Evy og Steinar hadde invitert til "åpent hus" på selve dagen. Hele trekkspillklubben stilte opp og hedret sin dirigent siden starten av klubben i 1976. Samlet var også familie og venner av Steinar og en må si at det ble virkelig fullt hus, over 60 personer i et privathus blir mange.

Men det var sitteplass til alle og servering av tapas og kaker. Evy hadde laget all maten selv, men hadde god hjelp av Håkon Rustad på kjøkkenet.

Det ble mange flotte gaver og mange flott ord til Steinar på dagen. Trekkspillklubbens leder, Erik Tangen og sekretær Grete Felberg hadde sammen med resten av klubben en storslått gave, et flott maleri av Thomas Klevjer (se bildet). Grete holdt en flott tale med mange fine ord om dirigenten, arrangøren og musikeren. Og som vanlig i "runde" bursdager så hadde klubben med kake. Denne gangen var imidlertid bløtekaken særdeles stor og med flott bilde av en munter trekkspiller. Festen varte ut i de sene kveldstimer med bl.a. underholdning av Marte Helleseter og Truls Hval.