HanneTrekkspillkafe blir igjen den 4 mai kl 18:00 i underetg på Ullerål kirke. Denne gangen får vi bl.a. besøk av en ung musiker og det er Hanne Eriksen som skal spille fløyte for oss. Det ble mange gode tilbakemeldinger etter forrige trekkspillkafe på det nye sangheftet med kjente melodier.

Her kan nevnes "En herre med bart, Cowboyhelten, Gryta hennar mor, Med en enkel tulipan, En liten pike i lave sko" så det er bare å gjøre klar til sangstemmen for allsang. Selvfølgelig blir det også noen "gode" historier, og vafler og kaffe hører med.

Vi er også glade for at Anita Hol har tatt turen opp fra Spania for å bli med oss. Det har også blitt en tradisjon at vi fremfører en " god gammel trekkspillmelodi" og gjerne på oppfordring. På siste kafe kom det forslag på en meget kjent melodi, egentlig ingen trekkspillmelodi. Men melodien skal dere få. Hvem det er - ja det er bare å møte opp så får du høre. Noen små hint, komponisten ble født i 1875, fiolinist, dansemusiker, vestlending, skrev de mest kjente melodiene sine til bygda hvor faren kom fra. Han døde i 1967.

Velkommen til trekkspillkafe.