Erling KlevenTrekkspillkafe blir det igjen den 2 mars på Ullerål Kirke, underetg. Erling Kleven er igjen vår gjest og forsanger på allsangen. Erling har vært en populær gjest hos oss tidligere og vi er sikker på at det blir nok en hyggelig kveld. Vi får høre han synge kjente melodier som Kjærlighetsvisa av Halfdan Sivertsen, Kommer nå av av Stein Ove berg og mange flere. Nytt sanghefte blir det også.

Nummer 17 i rekken, og med tanke på at det er ca 20 sanger i hvert hefte så har det blitt noen i løpet av de snart 10 årene vi har holdt på. I det nye heftet kan vi også love mange gode gamle sanger, bare hør - Vill ni se en stjärna (Zarah Leander), Hvite måke Jens Book Jensen), Lørdag hele uken (Inger Jacobsen), En herre med bart (Wenche Foss), Pølsemaker pølsemaker (Leif Juster), Vinter og sne (Wenche Myhre), Cowboyhelten (Lille Grethe), Når det kommer en båt med bananer (Arve Opsahl), Med en enkel tulipan (Harry Brandelius) og mange flere.

Og som alltid blir det vafler og kaffe, mye god trekkspillmusikk og kanskje noen historier. Inngang kr 150,- /støttemedlemmer kr 100,-. Velkommen!