Toralv3ADet ble en stor kveld for publikum og trekkspillklubbens medlemmer når de i kveld fikk besøk av en gnistrende Toralv Maurstad som trollbandt sitt publikum. Det var høy stemning og stinn brakke i Bysalen Amfi. les også hva Ringerikes Blad skrev 

Toralv1AKvelden åpnet med allsang i Syng og le. Erling Kleven var igjen den som ledet an allsangen. Trekkspillklubben spilte så Badinerie av Bach for deretter å gå over til Menuett i mai samt Gull og grønne skoger av Vidar Sandbeck. Så var det Toralv Maurstad sin tur. Og en opplevelse ble det, men historier rundt Per Gynt, det med å lyve, og gjerne så mange ganger eller så overbevisende at det til slutt nesten er sant. Åses død med trekkspillklubben og Maurstad's innlevelse ble avslutning på første avdeling.

  

Toralv2AAnnen del åpent klubben med ønsket fra salen i Hammarforsen brus, deretter Visa vid vindens ängar og Celebration. I denne avdeling kom Maurstad med historier fra sin egen bok, Litt av et liv. Det kom en fortelling fra boken om en begravelse som virkelig fikk lattermuskelene til å jobbe. En munter avdeling ble avsluttet ved at Toralv Maurstad sang sin far, Alfred Maurstad's sang, Fjellsangen (om Gjest Baardsen). Etter blomster og stor applaus til Toralv Maurstad var det som alltid på trekkspillkafeene allsangsavslutning med Ved Tyrifjorden.