Britt SsDet ble terningkast terningkast6 i lokalavisen Ringerikes Blad. Salen var fylt til randen da dirigent for Ringerike Trekkspillklubb, Steinar Eriksen ønsket velkommen til Piafkonsert med Britt-Synnøve Johansen. Og hvilken forestilling det ble, vi har antydet det før - Britt-Synnøve Johansen er fantastisk med sine Piaf-melodier. Les Ringerikes Blad nettsider her. Les noen innlegg på facebook og hva som stod i tillegg i papiravisen. Les også http://www.trekkspill.no

I "Mon Dieu" var det så nakkehårene strittet og publikum holdt pusten. Og responsen uteble ikke, det var trampeklapp og bravorop som ingen ende ville ta. Terningkast seks for Ringerike Trekkspillklubb med dirigent Steinar Eriksen, som gjorde opplevelsen til utforglemmelig helaften. Orkesteret består av 13 trekkspillere (Erik Tangen, Svein-Egil Sørlige, Øystein Eriksen, Frank Andersen, Grete Felberg, Thorleif Westby, Thorbjørn Eriksen, Herbert Sandli, Trygve Madsen, Kristin Eriksen, Bjørn Folke Persson, Bente Midtsveen), piano (Camilla Ossum), fiolin (Linn Beate Eriksen), bass (Jan Ekornrud), gitar (Jan Andreassen), slagverk (Endre Gulbrandsen) og 3 korister (Erik Sunnvoll, Arnt Mastervik, Tom Erik Andersen)

Svært dyktige musikere og solist gav stående trampeklappp og bravo-tilrop flere ganger under forestillingen.

Her er også noen innlegg på facebook etter konserten:

Eivind Aalde Nyhagen Den ”lille store” Edith Piaf i fantastiske Britt Synnøve Johansens skikkelse ble et musikalsk øyeblikk en sjelden får oppleve. La vie a rose (Eg elske deg), L’hymne a l’amour (Hymnen til kjærligheten) var to blant de 15 flotte Piaf sangene vi fikk høre i kveld og vi kunne gjerne hørt mange flere. Men en like fantastisk Ringerike Trekkspillklubb, med arrangementer som traff en liten musiker rett i hjerte, gjorde forestillingen til et minne for resten av livet. Takk til deg Steinar og broder Øystein og alle musikerne for en fantastisk flott konsert

Karl Henry Johnsen Var på Hønefoss igår, og hørte "Piaf - livet og musikken", med Britt-Synnøve Johansen som solist med Ringerike Trekkspillklubb. Dette overgikk alt jeg har hørt av trekkspillklubber tidligere! ! ! ! Rett og slett FANTASTISK flott! ! ! 12 trekkspillere, med solid støtte av fiolin og piano, og et komp i særklasse gjorde kvelden til en opplevelse vi sent vil glemme! Dirigent og arrangør var Steinar Eriksen. At han har laget fine arrangementer for Ringerike Trekkspillklubb har vi jo hørt tidliger, men dette overgikk alt! Dette burde fremføres for et mye, mye større publikum ! Oslo Konserthus neste? I så fall skal jeg dit også! Takk Steinar, for en opplevelse utenom det vanlige!

 

Aage Thuen Vi er stumme av beundring. Dette var en av de største musikalske opplevelse vi har hatt. Det jeg kan tillegge Kalles melding er at familien Eriksen er unike i denne sammenheng. Vi tar selvfølgelig også Kristin Krogvold med her. Når trekkspillet har vært presentert i Operaen i Oslo med 2 konserter tidligere håper vi noen vokner. Det gjør ikke noe med litt musikalsk kvalitet. Ringerike Trekspillklubb låter som et symfoniorkester og blir ledet av Steinar som ingen gjør bedre. Gratulerer.

Bjørn Fremstad. Piaf-konserten lørdag var helt uforglemmelig. Stor takk til Steinar Eriksen og Ringerike Trekkspillklubb og sangeren Britt-Synnøve Johansen. Jeg og mange med meg i salen ble veldig rørt over konserten og mange kommetørklær var i bruk.