MarenDet var en spent trekkspillklubb som ventet på sitt publikum i et nytt lokel på søndag. Spenningen ble utløst lenge før konserten startet da det nok en gang ble fullt hus.

Trekkspillklubben sin stradjonelle trekkspillkafé er nå lagt til underetasjen i Ullerål kirke og det var tydeligvis meget vellykket. Det ble en innholdsrik trekkspillkafé denne gang. Hele tre solister stod på programmet. Først var det imidlertid allsang med trekkspillklubben og forsanger Anita Hol og publikum sang med. Trekkspillklubben spilte så to vakre svenske folkemelodier, "Jämtlandsk brudemarsj" og "Gånglåt från Klockarberg".

Første solist ut var 13 år gamle Maren Solhaug Hallberg (se bildet). Hun sang meget vakkert "Se ilden lyse" fra OL i 1994 og "I morgen" fra musikalen Annie til stor og velfortjent applaus. Som seg hør og bør var det kaffe og vaffel i pausen og mye god prat. Annen avdeling startet med fullt sambaorkester og trekkspillklubben i Linn Lindfors sin melodi "Musik skal byggas utav glädje". Kontrasten ble derfor stor til neste nummer som var trekkspillklubbens trommeslager, Rolf Dragsten med sin panfløyte. Og panfløyten klang veldig fint sammen med trekkspill i "El Condor Pasa". Et nytt og spennende klangbilde. Trekkspillklubben loset publikum gjennom flere allsanger får siste solist ut som var Linn Beate Eriksen på violin. Linn Beate har vært med trekkspillklubben i mange sammenhenger og viste igjen sin klasse med "Brudemarsjer" av Jan Magne Førde og Halvdan Sivertsen. Sammen med onkel Øystein og far Steinar ble det også en feiende reinlender.

Trekkspillklubbens dirigent, Steinar Eriksen takket til slutt de mange fremmøtte og ønsket velkommen til ny trekkspillkafé den 9 november.