Anita Hegerland
Det var ikke en ledig stol å oppdrive da Anita Hegerland gjestet trekkspillkafeen søndag.

Anita Hegerland var gjest på denne trekkspillkafeen og det var en meget fornøyd dirigent i trekkspillklubben etter arrangementet. Dette var faktisk en av de beste trekkspillkafeene vi har hatt sa Steinar Eriksen.

Anita Hegerland viste seg som en stor entertainer og høstet jubel og begeistring da hun dro igang den ene gamle slageren etter den andre. "Du skulle kjøpe deg en tyrolerhatt" og "Jeg skal male hele verden lille mamma" åpnet det hele. Og til stor glede blant de fremmøtte kom også "Mitt sommarlov" som lå hele 11 uker på Svensktoppen sammen med "Da er det skjønt å være til" som i Tyskland solgte over 2 millioner plater.

Anita Hegerland koste seg virkelig på scenen sammen med Ringerike Trekkspillklubb som fikk mye ros av artisten for sitt spill. Hun selv var tydelig komfortabel på scenen, og gikk flere ganger ned fra scenen for også å gi oppmerksomhet til enkelte ekstra ivrige tilhørere.

Anita Hol som er klubbens faste sanger, ledet allsangen og var også en meget god solist med klubben på "Over the rainbow". Anita fikk da også meget god tilbakemelding fra den mer kjente Anita etter kafeen. "Jeg fikk nesten tårer i øynene, så fint sang du" sa Anita Hegerland til vår lokale sanger. Klubbens trommeslager, Rolf Dragsten var solist på Gabriellas sång med sin panfløyte og det klang veldig bra og her har man funnet et klangbilde som passer veldig bra - trekkspill og panfløyte.

Et tydelig fornøyd publikum fikk da også ekstranummer på denne trekkspillkafeen. (les mer om trekkspillkafeen på www.ringblad.no)